Glasbena šola Kočevje

Array

Izjava o dostopnosti

Izjava o skladnosti (ZDSMA) 
Glasbena šola Kočevje se zavezuje omogočati dostopnost za spletno stran: www.gs-kocevje.si v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in Direktivo EU 2016/2102 Evropskega parlamenta in Sveta. Ta izjava o dostopnosti se nanaša na celotno spletno stran. Spletna stran je skladna s priporočili WCAG 2.1 nivo AA. 

Za zagotavljanje dostopnosti so bile zagotovljene naslednje sistemske prilagoditve:
Prilagajanje velikosti pisave in barvnih kontrastov.
Odzivno oblikovanje oz. prilagajanje postavitve vsebine zaslonu. 
Navigacija s tipkovnico.
Uporabniku prijazno delovanje spletišča. 
Omogočeno nadomestno besedilo za opise fotografij, slik. 

Spletišče je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij. 

Priprava izjave o dostopnosti 
Ta izjava o dostopnosti je bila pripravljena 12. 2. 2024. Metoda, ki smo jo pri oblikovanju te izjave uporabili je samoocena. Izjava je bila nazadnje pregledana 12. 2. 2024. 

Povratne in kontaktne informacije 
Vsa vprašanja ali komentarje povezane s spletno dostopnostjo nam pošljite na e-pošto info@gs-kocevje.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. V primeru nezadovoljivih odgovorov na katero koli obvestilo ali zahtevo, poslano v skladu z 8. členom Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (Uradni list RS, št. 30/18), lahko oddate opis in povezavo na nedostopno vsebino spletišča inšpektorju na Upravi RS za informacijsko varnost. 

Izvršilni postopek  
Izvršilni organ za morebitne postopke je Ministrstvo Republike Slovenije za javno upravo, Direktorat za informacijsko družbo in informatiko, Uprava za informacijsko varnost, Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana, gp.mju@gov.si. 

Nedostopna vsebina na spletnem mestu 
Dostopnost spletišča nenehno spremljamo in sproti izboljšujemo posamezne elemente dostopnosti. Kljub temu nekatere objavljene vsebine ne izpolnjujejo vseh zahtev glede dostopnosti, kot jih določa Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij. Primeri takih vsebin so: skenirani dokumenti v PDF obliki zapisa, programsko generirani dokumenti (npr. letna poročila), različne kompleksne tabele s podatki.
crossmenu Skip to content